Käsityörintamalla melkoisen hiljaista edelleenkin. Taapero on (lopultakin) oppinut seisomaan, kiikkumaan sohvalle ja vaikka ja mitä, lisäksi toki samaan aikaan tulee ainakin 6 hammasta, joten valvottuja öitä riittää. Myös omaa tahtoa on kasvatettu niimman prkleesti, eikä mikään ole ikinä hyvin.. :P
Kilpparin lääkitys on hyvällä mallilla, kai. Välillä on parempia päiviä ja välillä huonompia, nyt on taas vähän huonommat päivät menossa. Eiköhän tämä tästä.
Kiireisenä on myös pitänyt kirppispöydän laitto, maanantaina vein ensimmäisiä romppeita Varastotien kirppikselle, eilen ja toissapäivänä roudasin kans melkoset läjät vauvan vaatteita ja tavaroita. Tänään EN mene sinne, sen olen itselleni luvannut. Huomenna vasta..
Ja vaikka tarkoitus olikin hankkiutua tavarasta eroon, tarttui toissapäivänä tällainen mukaan:

Photobucket

Hintaa oli vain 2 €, joten ei pahakaan. Kirppis oli vain just menossa kiinni, joten en ehtinyt alkaa selaan kansiota läpi kun piti juosta kassalle kuin viimeistä päivää. Tykkäsin tuosta vihreästä neuleesta kannessa, mutta yllättäin minun tuurillani siihen ei sitten löytynytkään ohjetta. Onneksi sentään oli muutama muu kiva ohje. (Ja kansion välistä pilkistävät karvat ovat lankanäytteitä.)