.. tosin otsikko on nyt hieman myöhässä, nyt pyörii vuorostaan Pikku Kakkonen ja kahvitkin on jo juotu ja juuri ajoissa, kuului nimittäin parkaisu makkarin suunnalta ja löytyi uninen taapero roikkumassa jalat sammakkokoukussa meän sängyn reunasta.. Pakkohan sitä oli nauraa, vaikka toinen ei sitä varmaan hirveästi arvostanut.
Itse nousin taas puoli 6, ei mene silloin koko päivä hukkaan ja saa ainakin tuntisen istuskella rauhassa ilman mtn häslinkiä ympärillä.

Monkeyt valmistui, joten aloitin vuorostaan Kertut, tällä kertaa en kylläkään siitä violetista Nallesta, vaan vihreän sävyisestä seiskaveikasta. En edes muista, että kuinka kauan aikaa tuo seiskaveikka on virunu minun käsityölaatikossa, se on sävyä, jota oli pakko ostaa, mutta mitä en vain voi käyttää mihinkään! Kerällä se näytti hieman harmahtavalta vihreältä, mikä siinä olikin vissiin niin viehättävää, mutta nyt neulottuna se näyttää entistä enemmän metsän vihreältä, ja se ei oikeastikaan ole minun väri. Joten eiköhän nuo mene lahjaksi, miehekkeen siskolle niitä ajattelin. Sillä kun on alkusyksystä synttärit, niin ehtisivät ensi syksyn metsästysrientoihin.. Eka Kerttu lähestyy loppuaan, mutta valitettavasti niin myös minun vasen ranne, pitänee taas laittaa se vähäksi aikaa pakettiin, josko sillä menis tuo "pistäminen" pois tuosta ranteesta.
Miehekkeen äidillekin pitäisi saada se himskutin huivi tehtyä, synttärit on joskus tässä kesällä (niin hyvä muisti sekä minulla, että miehekkeellä), mutta Tinttamarellissa ei vielä ollut oikean sävyistä Evillan lankaa. Pari viikkoa kuulemma menee ja sitten pitäisi saada postia vielä sieltä suunnalta, että tuleeko Juuri Sitä Oikeaa sävyää. Ehkä mie vain luovutan ja ostan jotain Novitan lankaa lähikaupasta ja vaihan kokonaan huivimallia. Ei kyllä yhtään huvittais, valitut langat ja malli kun sopisivat anopille ku neula silmään.

Jaksoin eilen taas siivota keittiön, joten pitihän se sotkea samantien uusiksi. Mieheke sai ensin..

Photobucket
.. vattumuffinsseja, minkä jälkeen vielä ..

Photobucket
.. suklaamuffinsseja.

Hyviä kuulemma olivat! Ja mullehan tuli sitten ihan hirveä makean nälkä, joten piti itsellekin kyhätä jotain, nimittäin karpihkoa vaniljajätskiä! Olipa vain hyvää, ku pisti eka lasiin sokeritonta mansikkakeittoa ja tuota jäätelöä päälle. Eikä sitä pysty syömään ku tuon yhden satsin, muuten tulee ähky ja ällötys.

Photobucket

Ai niin, piti vielä Blogilista - aiheesta myös minulla sanoa oma mielipiteeni. Aloin vasta juuri ennen muutoksia sitä käyttään kunnolla, ja melkeinpä jopa tykkäsin siitä, oli niin helppo ja yksinkertainen. Ja nyt.. joo, se on mikä on. Olisin tyytyväinen, jos se joku kerta näyttäisi edes lukemattomat ja luetut suosikit oikein, mutta turha kai sitä on ihmeitä toivoa.
Myös minä kävin lisäämässä itseni blogispottiin, mutta on kyllä vielä ihan hakusessa kaikki sen kanssa. Pitäisi vissiin ihan kympillä joku kerta keskittyä sen opettelemiseen, mutta ei ole vielä riittänyt hermot sen vertaa. Jos nyt jaksaisi edes lukea sen FAQ - osion läpi, niin saattaisi edes päästä jonkinlaiseen alkuun!

Kattelin eka, että hui ku tulikin pitkä postaus, päässäkin oli vaikka millä mitalla asiaa sanottavaksi, mutta näköjään olen niin hyvä tiivistään ja sensuroimaan itseäni, että ei tästä kyllä nyt tullut edes keskipituista postausta. Joten taidan suosiolla siirtyä Ravelryn pariin, voisi vaikka kytätä Pomatomuksia näin aluksi.

edit. Ai niin, pitihän mulla sitäkin ihmetellä, että enkö mie oikeasti osaa nostaa jalkoja tarpeeksi, vai minkä ihmeen takia minun Hyväntuulen tassut on kumpiki räjähtäny pohjasta?? Kummassakin jalkapohjassa päkiöiden kohdalla isot rei'ät. Ja ympäri kämppää löytyy isoja villapalloja, peräisin minun tassuista! En kyllä enää Kolibria käytä mihinkään. Miehekkeen mukaan mie oon kuluttanu tapani mukaan nämäki puhki, mutta ku en mie oo ehtiny vielä ees käyttää näitä! :P