Flunssa vaatii oikeat lääkkeet, tässä tilanteessa paras vaihtoehto on lämmin kaakao <3 Kuumetta yrittää nostaa ja sekös vain kärtyttää, sama vika taaperolla, joten kärtytään sitten yhdessä. Odotan piristystä Tinttamarellin paketin muodossa, aamulla ollut Oulussa, josko tänään jo pääsisi perille *sormet ristissä*.

Ullasta piti minunkin kirjoittaa. Itselläkin unohtunut positiivisen palautteen antaminen, vaikka monet kerrat onkin Ullan arkistoa tullut koluttua läpi. Kiitokset minunkin puolesta :)
Katselin, että ainakin Jade, Aleena, Sikuriina ja mahollisesti monia muitakin pitäisi uusimmasta Ullasta tehdä, eli neulejono senkun vain kasvaa.. Jaiks.

Tänäänkin on ollut hieman pahanmielenpäivä, eräästä kurssista piti kahdelle opettajalle palauttaa tehtävät, toiselle palautin yhden raportin tyngän tms. ja sain hirveät haukut asetteluista ja lähdeviitteistä jne., ihmettelin jo että miksei sitten antanut hylsyä, kerta niin hirveää oli kaikki, mutta ei, kyllä teksti itsessään oli oikein hyvää, hän vain ei ollu tyytyväinen asetteluihin. Onneksi sitten toinen opettaja melkeinpä ylisti esseetäni ja yrityskuvaustani, kovasti yritti puhua minua mukaan yritysopintoihin, että saataisiin minustakin yrittäjä.. Huhhuh.

On muuten useamman kerran hiipinyt mieleen, että lukeeko tätä minun blogia oikeasti kukaan? Onhan tämä tietenkin kiva tapa kerätä omia juttuja kasaan, mutta toisaalta tuntuu hieman turhauttavalta, jos nämä jutut on sittenkin vain minua varten, vaikka netistä löytyvätkin..
Siispä.
Jos luet tätä, jättäisitkö itsestäsi merkin. Mielelläni haluaisin tietää, että millaiset ihmiset eksyvät tänne.