Eilen sain lopultakin ekan fifin (tai fifi-harjotuksen, ihan miten vain) tehtyä. Tällä hetkellä on pingottumassa tytön huoneen matossa, pitänee kuvailla tässä päivän aikana.
Seuraavaksi pitääkin taas selailla vähän lankoja läpi, ja kattella, että mitäs nyt. Joku huivi varmaankin. Paitsi että pari pipoakin kyllä houkuttelis. Ja tosiaan, en käytä pipoja. Hmmhmm.

Kävin muuten viime vkolla ensimmäistä kertaa lankaliikkeessä täällä Rovaniemellä! Ihan vain siksi, etten aiemmin tienny, että täällä semmonen olis.. Käsityöliike Esti on nyt sitten löydetty, heti vain ku rahaa tulee niin meen tuhlaan kaikki sinne. Eli ehkä ei sittenkään ollut niin hyvä löytö..
Innoissani olen myös siksi, kun ensi vkolla minulla on aika lääkäriin ja minusta ehkä jonain päivänä tulee terve! :) Neulomisestakaan ei meinaa nykyisin enää tulla mtn, kun käsiin sattuu niimman p*rkeleesti. Toisaalta oon mielettömän innoissani, että jos oonki ollu jonku 10 vuotta nyt "kipeä" ja lopultaki saisin lääkkeet ja parantuisin ja kaikkea, ja toisaalta v*tuttaa jo valmiiksi, kun verikokeissa ei kuitenkaan näy mitään. Kilpparifoorumillakin saa lukea joistain tosi kivoista lääkäreistä, pitää nyt vaan toivoa, ettei itellä kävis niin kakka tuuri ku joillaki. *ristii sormet ja varpaat.*